Lediga tjänster

UtbildningsForum söker personal, sista ansökningsdag 12e december.

Föreläsare/Kommunikatör

Föreläsare/Kommunikatör

 

UtbildningsForum erbjuder i samarbete med Sparbanken Skåne kostnadsfria kurser och föreläsningar om hållbar privatekonomi för skolungdomar, samt digital säkerhet och hjälp med mobila enheter för Sparbanken Skånes kunder. Vi vänder oss främst till skolungdomar och privatkunder, men även till företags- och föreningskunder inom Sparbanken Skånes verksamhetsområde. Nu växlar vi upp verksamheten igen efter pandemin och förstärker med fler kommunikatörer för både heltidsarbete och timanställning.  

Som kommunikatör håller du föreläsningar och kurser inom ämnet privatekonomi och digitalisering på skolor, hos föreningar, på Sparbanken Skånes bankkontor och digitalt. Du är med och utvecklar föreläsningar och digitalt material och marknadsför Sparbanken Skåne i olika sammanhang. Arbetar du på timbasis ligger fokus i första hand på att stötta Sparbanken Skånes kunder i digital säkerhet på bankens kontor samt att medverka vid olika event.

Rollen ställer höga krav på social förmåga och entusiasm, du trivs i rollen som föreläsare oavsett om scenen är ett klassrum, aula eller digitalt via ett livesänt webinar. Du är bekväm med att tala inför stora grupper - oavsett forum är du trygg med tekniken och anpassar budskapet efter målgruppen.

Du tycker det är roligt att knyta nya kontakter och har god pedagogisk förmåga. Vi lägger stor tonvikt vid personliga egenskaper och vill att du som söker har ett brinnande intresse för privatekonomi och digitalisering.

Du har relevant utbildning och är troligtvis i början av din karriär. Erfarenhet av arbete i liknande roll är meriterande. Du arbetar främst dagtid, men kvällar och helger förekommer. Du jobbar i Sparbanken Skånes verksamhetsområde och behöver ha körkort och tillgång till bil. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, fler språk är meriterande.  

Välkommen med din ansökan!
Skicka ett personligt brev samt CV till ansokan@utfo.se och motivera i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med. Notera även gärna i din ansökan vilken typ av roll du är intresserad av. Intervjuer kommer att ske löpande, senast den 12 december behöver vi din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Axel Engström, tel 0768-80 03 25 eller Åsa Agnesson, tel 0708-72 83 64.


UtbildningsForum Skåne AB ägs och drivs via Sparbanken Skånes ägarstiftelser. Sedan starten 2015 har mer än 100 000 personer deltagit i våra kurser och föreläsningar inom privatekonomi och digital säkerhet. Målet är en naturlig del i sparbanksidén - att främja en sund privatekonomi och skapa tillit till tekniken när samhället digitaliseras.

UtbildningsForum samverkar med Sparbanken Skåne som är en stark regional sparbank med hög tillgänglighet, smarta tjänster och grundläggande sparbanksvärderingar. Inom Sparbanken Skånes verksamhetsområde stöttar banken tillsammans med sina ägare olika samhällsprojekt genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv. På detta sätt bidrar banken till att skapa framtidstro där våra kunder bor.


Läs mer om oss här på hemsidan eller på
www.sparbankenskane.se