Teamledare Lund Sydvästra med samordningsansvar för företag och föreningar

 

Bidra till individuell och generell samhällsutveckling genom folkbildning i ekonomi och teknikanvändning! Nu söker vi en teamledare till Lund/Sydvästra med samordningsansvar för kontakt med företag och föreningar inom hela vårt verksamhetsområde.

 

UtbildningsForum Skåne AB bildades 2016, ett icke säljande eller vinstdrivande företag, samarbetspartner till Sparbanken Skåne. En utbildningsverksamhet som agerar inom bankens verksamhetsområde, främst i bankens lokaler. Vårt utbud vänder sig till olika åldrar, privatpersoner, småföretag, föreningar och skolverksamhet.

 

Som teamledare är du en ”spelande tränare”. Utöver delaktighet i den dagliga verksamheten har du personalansvar för medarbetare inom det geografiska området. Tillsammans driver och utvecklar vi verksamheten. Med nära och kontinuerligt samarbete med banken är din förmåga att skapa och upprätthålla professionella relationer en förutsättning. 

 

Arbetsuppgifter:

  • Personalansvar omfattande bl.a. schema- och semesterplanering. Regelbundna och årliga uppföljnings-, löne- och utvecklingssamtal. Att bidra till en positiv och engagerad arbetsmiljö genom ett aktivt och coachande ledarskap. Tillförsäkra att medarbetare har kännedom om och tillämpar UtbildningsForums policys, instruktioner och förhållningssätt.
  • Du förväntas säkerställa att våra resurser används kostnadseffektivt och korrekt genom att leda och fördela förekommande arbetsuppgifter.
  • Etablera och underhålla kontakt med företag och föreningar, befintliga och prospekts. Utveckla samarbete inom näringslivet.
  • Ansvara för god struktur, ordning och reda, aktiv i att bygga en gemensam företagskultur.
  • Arbeta mot uppsatta mål och behov av att hålla deadlines.

Formella krav:

  • Högskoleutbildning alternativt arbetslivserfarenhet som kan likställas.
  • Tidigare arbetat i Sparbank, gärna med erfarenhet av utbildningsverksamhet.
  • Erfarenhet av förändrings-, analytiskt och strategiskt arbete.
  • God generell IT-vana.
  • Körkort och tillgång till bil.

Vid tillsättning av tjänsten läggs stor vikt vid personliga egenskaper som kompletterar och tillför mervärde. Erfarenhet av att ha agerat i yrkesrollen företagsrådgivare samt personligt engagemang inom förenings- och idrottsliv är meriterande.

Övrigt: som teamledare utgår du från bostaden och förväntas ambulera inom det geografiska området. Tjänsten är heltid, underställd VD. Tillsvidare. Helg- och kvällsarbete förekommer. Kollektivavtal finns. Tillträde enligt ök.

 

Välkommen med din ansökan till info@utfo.se, skriv ”Ansökan” i ämnesraden. Sista ansökningsdag 31/7. Frågor om tjänsten besvaras av teamledare Annica Wulff mellan den 23–27/7, 0708–728328.

Bakåt