Boka kurstillfälle


Vänligen klicka på orten där du önskar gå!

Kurstillfällena äger rum på Sparbanken Skånes kontor i den ort du väljer att gå. (undantag i Lund, där kurstillfällena äger rum på Byggmästaregatan 4.)

Välkommen till oss på UtbildningsForum!

Broby Eslöv Hässleholm Hörby
Höör Kristianstad Kävlinge Lund
Löddeköpinge Lönsboda Näsby Osby
Simrishamn Sjöbo Staffanstorp Svalöv
Södra Sandby Tollarp Tomelilla Tyringe
Veberöd Ystad Åhus  

 Tillbaka 

 

Information om behandling av personuppgifter vid anmälan till kurs anordnad av UtbildningsForum Skåne AB

De personuppgifter som UtbildningsForum kan komma att behandla vid hantering av anmälan till deltagande vid kurs är: namn, postadress, telefonnummer och e-postadress. Ändamålet med behandlingen är att genomföra bokningar med kringtjänster, såsom bekräftelser via e-post/sms och påminnelser. Dessutom kan insamlade uppgifter komma att nyttjas för att informera kring och marknadsföra UtbildningsForums verksamhet samt sammanställa statistik som inte är personanknuten.  Personuppgifter behandlas i regel under tiden ansökan om deltagande i kurstillfälle är aktuell och under en tid av högst tolv månader därefter.

 

Den vars personuppgifter behandlas har vissa rättigheter beträffande behandlingen. Dessa rättigheter är i huvudsak följande: Rätt till rättelse av personuppgift som är otillräcklig, ofullständig eller felaktig, rätt till radering av personuppgifter, rätt att få information om vilka uppgifter som behandlas och om så är fallet, få en kopia på personuppgifterna samt rätt att framföra klagomål avseende behandlingen av personuppgifter till dataskyddsmyndigheten, www.datainspektionen.se

 

Personuppgiftsansvarig är Stiftelsens UtbildningsForum Skåne AB.

Principer för behandling av personuppgifter